Senderisme

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_wp_custommenu nav_menu=”46″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]La vall té moltes rutes, curtes, llargues, per a principiants i per a professionals del tema.

Per gaudir amb la família hi camins tradicionals per on homes i animals s’han desplaçat durant molts anys per anar d’un poble a un altre. Recórrer aquests camins vol dir, sobretot, andarlos, gaudir del paisatge, de la fauna i la flora.

També destacarem la ruta de les tres valls:
La Ruta 3 Valls és una travessa circular de 4 etapes de durada amb inici i arribada al Pont de Suert, que recorre a peu la Vall de Boí, la Vall de Barravés i la Vall de Castanesa. Aquest itinerari permet a l’excursionista descobrir la riquesa natural i cultural de l’Alta Ribagorça catalana i la Ribagorça aragonesa. És la millor manera de gaudir de la pràctica esportiva del senderisme per uns paratges incomparables, al costat del Parc Nacional d’Aigüestortes i El Parc Natural de Posets Maladeta, alhora que es visita el patrimoni cultural de la zona, ja que es fa nit en els pintorescs pobles d’aquestes valls pirinenques[/vc_column_text][vc_separator color=”grey” align=”align_center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_gallery type=”image_grid” interval=”3″ images=”425,424,423,422,421″ onclick=”link_image” custom_links_target=”_self”][/vc_column][/vc_row]